SiteVision-paketet för e-plikt

SiteVision e-plikt modul

Vid sidan av Eplictas helhets­lösning för e‑plikt, erbjuder vi ett paket framtaget för de e‑plikt­leverantörer som använder SiteVisions modul för e‑plikt.

Att leverera e‑plikt kräver många steg. SiteVision har en modul för e‑plikt som tillser att sista steget, överföringen, av e‑pliktigt material till Kungliga biblioteket görs tekniskt rätt i en RSS-feed. Detta är en bra funktion för de organisationer som har tid, resurser och kunskap att själva göra sitt urval och metadata-uppmärkning av sitt material. Dessa icke-tekniska steg är i särklass de största och mest tids­krävande delarna av arbetet.

Begränsningar i SiteVisions modul för e‑plikt

SiteVisions modul för e‑plikt kan inte överföra:

  • material från andra webbplatser utanför SiteVision
  • streamad media som t ex YouTube-klipp och podcast

På dessa platser finns vanligtvis e‑pliktigt material som måste levereras enligt lag.

Abonnemang SiteVision-paketet för e-plikt

Ett effektivt komplement

Eplictas SiteVision-paket för e‑plikt löser ovanstående problematik. Eplicta hanterar leveransen av allt ytterligare material som inte modulen klarar. Denna leverans sker parallellt med det ni själva sköter genom ert manuella arbete i panelen e‑plikt.

Många av Eplictas kunder använder SiteVision som webb­publicerings­system. Eplicta sköter alla delar i e‑plikt­leveransen, men för de kunder som själva vill hantera sin e‑plikt­­leverans är SiteVision-paket ett effektivt komplement.

Eplictas SiteVision-paket är en abonnemangs­­tjänst där ingen program­­vara eller moduler behöver installeras på ert system.

Eplicta är inte associerat med SiteVision. SiteVision är ett varumärke ägt av SiteVision AB.

Vi berättar gärna mer

Var god vänta...